zaterdag 28 december 2013

Gouden Tip actie voor het paleis op de Dam om de dreigende deportatie van Karate Bob te verhinderen

Deze actie zal de petitionaris van de petitie aan Zijne Majesteit koning Willem-Alexander "Onderzoek en bevestig s.v.p. dat Karate Bob uw leven redde door De Gouden Tip" vanmiddag op 28 december 2013 rond half vier uur op de Dam in Amsterdam beginnen en zal elke dag voor onbepaalde tijd herhaald worden totdat de petitie op een nog onbekende datum aan de Marechaussee bij de ingang van het Paleis Noordeinde in Den Haag voor de bewoner afgeleverd zal worden. Het gevaar om gedeporteerd te worden is echt acuut; Karate Bob veerwacht dat al op 3 januari as. een uitzettingsbevel tegen hem zal worden ingediend dat hij binnen 48 uur het land moet verlaten. Als dan een kort geding aan de Raad van State mislukt en er geen medisch bewijs voorligt dat hij te ziek is, zal Justitie niets meer in de weg staan, tenzij de koning kleurt bekent....  

Middels een bord met een kleurenprint van de koning en Karate Bob en de tekst "Het Geheim van Paleis Noordeinde - Petitie aan Koning Willem-Alexander: Stop de deportatie van Karate Bob - de man die in 1987 uw leven heeft gered!" en een flyer met de onderstaande tekst zal geprobeerd worden de petitie bekend te maken en belangstellenden een gratis exemplaar van "De Gouden Tip - De verstrengeling van onder- en bovenwereld en de moord op G. J. Hein" aan te bieden. 


De flyer

PETITIE AAN ZIJNE MAJESTEIT KONING WILLEM-ALEXANDER:

ONDERZOEK EN BEVESTIG S.V.P. 
DAT KARATE BOB UW LEVEN 
REDDE DOOR DE GOUDEN TIP
 Slobodan Mitric (Karate Bob) openbaarde in "De Gouden Tip - de verstrengeling van onder- en boven-wereld en de moord op G.J. Heijn" dat de bende (!) die in 1987 Heijn heeft ontvoerd en vermoord het oorspronkelijk op U had gemunt en dat, door dit tijdig door te geven, hij U het leven heeft gered.
PETITIE
Wij
mensen van goede wil die niet kunnen begrijpen dat uw regering van plan is een doodzieke man, die al veertig jaar in Nederland gedoogd is en met een Nederlandse vrouw Iris de Vries getrouwd was, te deporteren naar het voormalige Joegoslavië waar hij voor zijn dood vreest wegens hoogverraad gepleegd in 1973.
constateren
Als koning heeft U geen macht om direct in te grijpen in het doen of laten van de regering, ook dus niet in dit geval. Bijna alle juridische maatregelen om deze onmenselijke en illegale uitzetting te voorkomen zijn nu uitgeput. Een op 29 november jl. ingediende petitie aan staatssecretaris Teeven om van deze deportatie af te zien, maakt weinig kans. Daarom wenden wij ons nu als laatste hoop tot Uwe Majesteit.
en verzoeken
Dat U zich laat informeren door de veiligheidsdienst van uw paleis Noordeinde aan wie, zoals Karate Bob schrijft, hij heeft doorgegeven dat uw leven destijds in gevaar was. Ook kan bij notaris Van Os in Amsterdam gevraagd worden om inzage te krijgen in de verklaring over deze zaak die Karate Bob destijds daar heeft gedeponeerd. Als dit alles waar blijkt te zijn en U dit via de RVD bekend maakt, kunt U op uw beurt Karate Bob het leven redden.


Belangstellenden kunnen een exemplaar van “De Gouden Tip” gratis bij boekhandel De Zaailing in Amsterdam ophalen of bij de eigen boekhandel tegen verzendkosten daar laten bestellen. Kijk op http://de-karate-bob.blogspot.nl/ voor meer informatie of ga direct naar de petitie: http://koninggereddoorkaratebob.petities.nl/.
An English version of this petition is online. Please help save the deportation of Karate Bob and consider signing it! https://secure.avaaz.org/en/petition/King_WillemAlexander_of_The_Netherlands_Confirm_that_Karate_Bob_Saved_his_Life_by_Giving_The_Golden_Tip/ 


 * * *

Deze actie is een aanvulling op het eerste bericht  jl. "Het geheim van Paleis Noordeinde - Petitie aan Koning Willem-Alexander om 'De Gouden Tip' op deze nieuwe blog van 27 december, waarin de volgende mededeling stond:

"Om mensen de mogelijkheid te geven om op grond van kennis van "De Gouden Tip" deze petitie te ondertekenen, zal de uitgever, de Stichting Uitgeverij Willehalm Instituut, als bijdrage aan deze actie dit boek gratis ter beschikking stellen. Belangstellenden kunnen vanaf 27 december een exemplaar ophalen bij de boekhandel De Zaailing op de Ruysdaelstraat 19-23 in Amsterdam, of hun eigen boekhandel  elders in het land vragen om een exemplaar bij De Zaailing te bestellen, dat ze dan tegen geringe verzendkosten daar kunnen ophalen. Tevens kan het boek tegen de verzendkosten van  €6,75 op BoekenRoute besteld worden."

Mensen met een gevoel voor rechtvaardigheid en zich daarvoor in dit geval willen inzetten in hun eigen stad of dorp met een soortgelijke actie kunnen zich bij de actievoerder Robert Jan Kelder per email aanmelden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten